25.2.09

Tek Umudum Yağmur

Şimdi ne yapsam da sıkıntıdan kurtulmaya çalışmak adına, ben yine sıkıntlarımın bi ucundan tutarım.Hatta biyere kaçmasın diye sıkı sıkı sarılırım.Böyle zamanlarda fotoğraflardaki resimler gibi donup kalıyor içimde hayat..ne bir adım öteye gidebiliyorum ne de bir adım geriye...en ummadığım zamanlarda çalıyor kapımı hüzün..bazen bir gece vakti, bazen sabahın körü..bazen çok sevdiğim birinden duyduğum sözlerde, bazen yaşadığım başarısızlıklarda, bazen de hiç sevmediğim insanın ağzından çıkan kelimelerde.Her cümle her sözcük dem vurur gönlüme..
Arkamdan bıçaklıyor hüzün, hem de en güçsüz hissettiğim bir çıkmazın içerisindeyken..koşturma ve boşa geçen zaman kavramında uzun merdivenin son basamagindaymışım gibi..

Asıl görmem gerekenleri es geçip arka plana attığım ve kendisini devamlı ertelediğim mutluluklarım kimbilir nerde?.

Aslında hayatımın her anında var bu huzursuzluk.gidecek sıığınacak limanım bile yok.Sevdiğim herkes uzakta..Onların yokluğu bi kat daha artırıyor içimdeki huzursuzluğu.Hayatım hep birilerine, biryerlere özlem duymakla geçiyor.Hesaba kalkarsam hüzünlere sebebiyet veren nedenlerimi, içinden çıkılmayacak gibi de değil..
Yinede kurtulamıyorum içimdeki sıkıntılardan.Biraz ağlıyorum, üzülüyorum ve sonra susuyorum..Aktıkça yaşlar dışımdan, anladım ki içine de akıtırmış insan.İnsanın bazen içinde kalanlardan sıyrılamaması hayatı yokuşa sürüklemektn başka birşey değildir biliyorum.Müzik böyle zamanlarda içimdeki ses olur ve kelimelere dökülür birer birer.Beni daha çok düşüncelere sürükler.bazen o kadar iyi anlatir ki, sarkilarin icinde kaybolurum kendimi birakir müzikte yaşarım o an.

Gri bulutlar dolanıyor içimde.Yağmur yağmaya başladı..yağmurlu havalar; aşık olmak, aşk acısı çekmek, ağlamak, özlemek gibi durumları daha tatlı daha anlamlı yapan havalardır aslında.Şimdi evde sıcacık battaniyenin altında uzanıp tv karşısında Filiz Akın ve Tarık Akan ın "Tatlı dillim" filmini izlemek vardı.

Keşke sihirli bi sopam olsa..

6 yorum:

Kupa Kızı ♀ dedi ki...

mimlemistim canm senii, bilgilendirecektim ama yorum göndermeyi denedim olmadı sorun vardı sanırım..

bilgin olsun:)

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Sevdiğklerin uzakta değildir belkide..

Sağına soluna iyi bak..

Bu arada mimlendin.

:) Kendine iyi bak..

aes dedi ki...

Havalardır biraz insanın ruh haline etki eden,gri tonlu gökyüzü biraz karamsar etmiş sizi.Güzel havalar yaklaştı,umarım havalarla beraber iç dünyanızda güzelleşir..

Smiley.. dedi ki...

carameLia.......:hayret nasıl kaçırmışım mim olayını:)dün okumaya fırsatım olmadı aslında.çok teşekkür ederim cnm hemen bakıyorum.holeyy:)

Smiley.. dedi ki...

Digital Sevgi Kelebeği........:ne güzel kafiyeli bi yorum olmuş:))bakıyorum görüyorum :)
bugün güne güzel başladım..herşey güzel gidiyo.hayırdır inşallah:)mimm mimm yaşasın..teşekkürler sevgi kelebeki:)

Smiley.. dedi ki...

aes.....:evet aes kötü havalar genelde beni karamsarlığa itiyo..bahar gelsede bulutlardan üstümüze mutluluk yağsa.çiçekler böcekler çıksa:))