12.3.09

Hayattan Firar Edesim Var!

Son günlerde; geleceğe umutsuzca bakıyorum ve yaşadığım andan tatmin olamıyorum.İşte bütün hayatım bu.Her ne olursa olsun, hangi pencereden bakarsam bakayım sonuç aynı.Umut çıtasını ne kadar yükseltsemde, kısa bi doyum sonrası yine vasat olan mutsuz ediyor.Hep daha fazlası, hep daha çoku, hep dahası....hep..hep...Herkes herşeyin farkında, ama kimse kendine kondurmuyor.
Amma umutsuz vakayım dimi?Huzur, mutluluk kapımı çalıyor da ben mi almıyorum içeri:s Aksilikler hep üst üste geliyo.Para kazanma kaygısı, sevdiklerimin sorunları, gelecek derdi, sınav kaygısı tüm enerjimi emiyor. Kendime ayıracak vaktim kalmıyor.3 kilo almışım kış boyunca:( bu da tuz biber oldu sıkıntılarıma
..........
Bide şu uçuk hayallerim yok mu??sınırsız, içimdeki tam özgürlük..!!Hayatıma çoğu zaman izinsiz, gizlice sızan kaçık ben.Hayal kurunca gündelik kaygılardan uzak, başka bir hayatta oluyorum.

Hele çocukluktan kalma olanlar;Görünmez olmak, uçarak okula gitmek..(uçmuşken, okula değil de yurtdışına, uzaya felan uçsan ya!!)
Varyemez amcanın para dolu değil de para yerine içi oyuncak dolu havuzuna onun gibi dalış yapmak.. (paradan nefret edeceğim ozamandan belliymiş)
G
ökkuşağının altından geçerken cinsiyet değiştireceğime inanmak, Noel babayla birlikte uçmak.(Uçacağıma bütün hediyeleri almak niye gelmemiştir aklıma?).İşte yine ozmandan belliymiş hayal aleminde yaşayacağım.

Şimdilerde ise;
Mesela;seyahat etsem.Hiç bilmediğim şehirlerin içinde dolaşıp başka hayatlar tanıyıp, şehirleri cadde cadde dolaşsam, mezarlıklarına kadar bir bir.
Biraz bencilce ama; Sevdiğim adamın dünyasındaki tek kadın olmayı hayal ediyorum.:)
İçmek istiyorum kusana kadar.
Yesem yesem patlayana kadar, ama kilo almasam....
Gerzekçe olan hayallerimi yazmıyorum bile.
...........


Hayal kurmak gerçeklerden kaçmakmış...Gerçeği unutup hayallerin peşinden gitmekmiş...peh pehh pehh...
Hayal kurmadan, gerçeklerle beslenmek bir duygu sömürgeni çeşididir bence.ne demekse..!!yaşamaktan zevk alamamaktır yani..Bu alemde hayal ettigim müddetce yasıyorum ben.



Bu arada kafamda hakkında yazmak istediğim konular var..ama bu ara hayat telaşı, sınav kabuslarıyla uğraştığımdan hayal dünyasında dolaşmak iyi geliyo.Yoksa böyle saçmalıyorum:s
Hayata, zerre rahatsızlık duymayacağım okkalı bir küfürü basmak istiyorum ucu bana dokunsa bile..yapamıyorum, tutuyorum kendimi.

14 yorum:

teletabi dedi ki...

Aslında hayal konusunda gerçekliğin olması gerektiğini düşünüyorum ben. hayaldeki gerçeklik kafaya yatmadan o hayalin tatminkarlığı veya inandırıcılığı azalıyor. İnsan hayal kurarken önce hayalini kendini inandırabilmeli diyorum. Bu yüzden hayal kurarken gerçeğe yaklaştırmak için çok defa elime kağıt kalem alıp çeşitli hesaplar sistemler çiziktirdiğim olmuştur. Çünkü diğer türlü kendisi inamıyor en başta insan.

öte yandan son cümleye dair; gerekli olduğu zaman küfür edilmeli bence.

khaos dedi ki...

Ahaha kıs dert ettiğin şeylere bak allasen..
Bitecek bu günler tez vakit..
Yine, yeniden Güleceğiz.. :))

Lakin sağlığını felan bozma kötü ruh halletiyle..

Önce ona ihtiyacımız olacak..

Yalnız değilsin..

Adsız dedi ki...

hayal kurmak güsel bence kurmayada devam et.. ama hayat konusunda aynı düşünüyoruz. Seyahat etme fikri süpermiş. hiç bilmediğin bir şehre. İçip içip kendimden geçmek ve gidip evinin önune seni seviyorum die hakyırmak istiyorum ama okadr çılgın değilim galiba :( ..
Bide gökkuşağından geçerken cinsiyet değiştirme hayalin çok hoşuma gitti :)

beyaz mendil dedi ki...

Çok dertlisin ama Digital Kelebeğin de dediği gibi yalnız değilsin.Üç günlük dünyada bu kadar her şeyi dert etmeye değmiyor inan bana.sevgiler

Smiley.. dedi ki...

teletabi ......:Bende hep gerçeğe yakın hayaller kuruyorum aslında farkettiysen.çocukluk hayallerim hariç tabiki:)
Gerekli görüyorum elbette:s


Digital Kelebek .....:teşekkür ederim kelebek yaa.yorumunla renk katmışsın gerçekten.
Bitse de kurtulsam tez vakit:s


Gökhan......:Gökan hala o mesele dimi?Topla cesaretini git söyle bence aşkını ama ayık bi şekilde:)
Gökkuşağının altından geçmeyi de çok denedim biliyomusun?:) çocukluk işte.


beyaz mendil .....:Çok teşekkür ederim beyaz mendil.Atlatıcam elbet dediğin gibi önemli olan dert etmeden atlatabilmek.

mehbup dedi ki...

Bende hayal ettiğim sürece yaşıyorum..ya gerçekleşirse,hiç bir şey imkansız değildir..dilerimki herkes hayallerine kavuşur..

MAVİ UMUT dedi ki...

Milyarlarca insan, milyarlarca dua, çaba..
ne yaparsak yapalım her istediğimize kavuşamayacağız gerçeğini kabul etmek en doğrusu sanırım..belki çıtayı düşük tutmak..iyi ama bazen çıta bile kalmıyor..işte o zaman hayaller ve umut.

Smiley.. dedi ki...

mehbup.......:Umut dolu sözler söylemişsin.teşekkür ederim mehbup.


UFUK ÇİZGİSİ......:Başka çare yok Ufuk çizgisi.Çıkmaza girince sığındığım limanlar işte saydıkların..

Hayalbemol dedi ki...

Kadınların dünyasında tek olmak gibi bir hayalim olmadı, orijinal olmalıyız diye düşünmüşümdür. Orijinal olunca, vazgeçilmez meraklılar bir şekilde oluyor. Aslında bazı durumlarda insanlar paçayı kurtarmak için acil değişimler yapıyor ya, aslında bizleri bitiren onlardır. En karmaşık anlardaki ilaç sessizlik, en güzel yaşanmışlıklar ise yoldan geri dönülmediği anlardır (tabi bana göre). Uçuk hayallerin hepsi güzeldir. Acıları sakız yapıp çiğnedikten sonra tükürmeyi bilirsen, yeniden tatlı sakızlara ulaşabilirsin.
Kusuncaya kadar içmek istersen, öyle yap. Tutmayacaksın kendini. Sadece sınırları belirle ve o izden çok fazla ayrılma. Yoksa alkol, derin yaralar bırakabilir :)
Hayatımda Kadın, para ve kariyere çok değer verdiğimi itiraf ediyorum ama hiçbirinin kölesi olmak niyetinde değilim. Yeri geldiğinde, en tepedeyken atladığım çok olmuştur.
Aslında tabiri caizse kasmadan yaşayacaksın. Dar pantolonun içine zorla girmeye çalışırsan, cart diye yırtılır. TAMAM SUSTUM :)

ugur parildak dedi ki...

sonunda mimledim seni..

khaos dedi ki...

Aman, azuth, bravo yani..!

Mükemmel mim.. valla aman heryerde övün..

Gurur duy!..

Smiley.. dedi ki...

Hayalbemol....:'Kasmadan yaşamak' çok güzel bi ifade olmuş.:)içecem az kaldı.hele bi bitsin sınav kaosu.sınırlarım var tabükü:)Kim 'sus' dedi sana:) burası benim blog istediğin kadar konuşabilirsin;)teşekkür ederim.


azuth....:hayret! sen mim olaylarına pek sıcak bakmazdın.Merak ettim konuyu hemen bakıcam;)


Digital Kelebek.....:Ne oldu Kelebek:s Bu işte bi gariplik var sanki:s

dimple dedi ki...

kaybolmak,alıp başını gitmek gittiğin yeri bilmeden,ben hep diyorum kendime çok sıkıldığında atla otobüse git gidebildiğince otlar çayır çimen insana huzur veriyor annem hep der yeşile bakmak iyidir diye.sırf bu yüzden çevremdeki bütün gereksiz bedenleri yeşil olarak görücem sonunda :p gidicem az kaldı bu sıkılganlıkla birlikte gidicem onu bırakıp geri döncem...oturup içimdekileri yazmak istedim ama senin yazdıklarını okuyunca yazmama bile gerek kalmadı çok güzel yazmışsın eline sağlık

Smiley.. dedi ki...

dimple.....:içindekileri yazmana engel olmama üzüldüm şimdi.sende yaz, içindeki sıkıntıları nasıl bırakacağını, sıkıntıya sebep olanları.sendee yaz hadi:)