15.3.13

'Beterin beteri var.' diye avutun kendinizi

Ne olursa olsun aslında herseyin ilacı zaman.Asıl mesele o zamanı nasıl geçirdiğindir.Her sabah uyanınca 'bugün harika bir gün' diyemiyoruz malesef.Olumsuzluklara saplanıp kalıyoruz.
Yalnız kalıp ağlayıp sızlamak için can atıyoruz.Oysa tam tersini yapmak lazım.Sevdiğimiz, bize değer veren insanlarla zaman geçirmek ve baska seylerle oyalanmak en mantıklısı.Tecrübeliyim ama bunları yapıyormuyum diye sorsan malesef hayır diyeceğim.Marifet de orada zaten.Bunları yapan kolay sıyrılır eminim bunalımdan ama öyle bi dünya yok.Bunu idrak etmek bir anda olmuyor.Salla koyver gitsin demekte fayda var.Yalnız hep diyorum dağıtmadan, zarar vermeden olacak bu.
Beterin beteri var..kimi yanlıs insanda arar mutluluğu kimi reddedilmistir, bi baskası aldatmıstır, diğeri kaybetmistir..gibi...

Bir umut dileyerek gidiyorum..herseyde olduğu gibi.....


3 yorum:

Adsız dedi ki...

ah be aşk, anlamak istiyorum seni ama hep birkaç adım gerilerden geliyorum biryerlerde yanlış yapıyorum. Biliyorum birşeyler var ama kafamda kurmaktan fazlasını yapamıyorum. duvarlarıma yakınamıyorum bile ama okudukça karamsarlık sarıyor her yanımı. Merak ettiğim tek bir konu senin kafanda ne var?

Smiley.. dedi ki...

hep birşeyler eksik kalıyorsa hayatında, taşları yerine koyamıyorsan, kendinide biryere koyamıyorsun..tek mesele bu galiba..bide sonsuz özgürlük tek temennim : ) oda olmayacağına göre esirsin bişeylere..

çok@şık dedi ki...

özgürlük görecelidir gülüm ben seni sevdiğim kadar özgürüm mesela bir hücre mahkumuna gökyüzü ne kadar anlamlı geliyorsa seninde gözlerine bakmak benim için o kadar özgürlük işte...