27.3.12

Vazgeçtim Alışkanlıklarımdan, Artık Değişim Şart


Bazen dile gelmez bazı şeyler, ağızdan çıkması zordur..Birikir birikir ve olmadık bi anda patlak verir.Bende geçen gün sevgilimi böyle bi anda kırdım.Yaptığı espriyi yanlış anladım, alınganlık yaptım ve ''salak salak espriler yapma dedim.'' Demez olaydım.Çok kırılmış o lafıma.Basit bi durum aslında.Ama o an öyle gelmemiş ona.Bunun üzerine tartışınca içimizdeki bütün kurtları döktük.Burdan Ankaraya gittiğinden beri sürekli bişeylerle uğraştı.Evlerini taşıdılar, evin hertürlü ıvır zıvır işlerini yaptı.Pekde hamarat o konuda, bu yüzden gözüme girdi diyebilirim.Biz babamdan böyle gördük.Erkek dediğin her işten anlamalı.Bu arada ben msj atıyorum gecikmeli cvplar veriyor, arıyorum meşgule atıyor sürekli bi haller var yani.Ailesinin yanına gitti unuttu beni, kimbilir belki birinide bulurlar ordan diye aklımdan geçiriyorum.Sürekli gerginim.Zaten burdan gittiğinden beri kendime gelemedim.Sürekli ilgi bekliyorum, uyanır uyanmaz arasın istiyorum, her an rapor versin, şurdayım, burdayım, bunlarla beraberim gibi..Ama olmuyor ben beklenti içine girdikçe ters tepiyor herşey..İyice bunaldım..Halbuki arıyor da ama ben hala niye telfonumu meşgule almıştı, niye msjıma cvp yazmamıştı' ların derdindeyim.O yüzden hiç bir bok anlamadım, o da tatilinden bişey anlamadı tabi.
Şimdi en önemli konulardan biri de Diyarbakır'a gidiyor olması.Orada neyapacak, nasıl olacak, zaman nasıl geçecek,  diye kafamdan bintürlü cevapsız sorular geçiyor.Şimdilik geziyor, bakalım teslim olunca neler bekliyor bizi.

Bu arada 3 aydır aldığım 3 kiloyu veremedim bitürlü.İş çıkışı bazen eve kadar yürüyorum.bence sağlıklı yaşam diye birşey yoktur.Eğer varsa bile istediğin gibi yaşamak, doya doya yaşamaktır..
Sonra dayanamadım diyetisyene gittim.Suratsız bir bayan doktor, 'diyete ihtiyacın yok senin' dedi.Bende sigarayı bıraktım kilo aldım falan filan diye açıklama yaptım...
Bana göre gereksiz ve klasik bi liste yaptı.Sabah kibrit kutusu kadar peynir, öğlen yogurt meyve, akşam ızgara et, salata,  Bunları yemeyi bende bilirim ama önemli olan hem yemek yiyip hemde kilo verebileceğimiz bir program hazırlamak.Azıcık uyguladım ama devam edemedim.Spor salonuna gidiyorum 1 aydır.Tek sosyal hayatım gittiğim spor salonu oldu.Plates yapıyoruz.Amaç sıkılaşmak ve sigaradan sonra aldığım 3 kiloyu geri verebilmek.1 aydır tık yok ama sıkılaşma konusunda iyi gidiyorum..
Şu basenleride eritirsem bidahada şikayet etmeyeceğim.Simitlerimle, çarpık bacaklarımla mutlu mesut yaşarım sorun değil.:)


............
meraklısına not: blogumun adresini değiştirdim.Ama googleda görünmesi zaman alacak sanırım..Header da değişecek.Eskilere dair bişey kalmasın istedim.

6 yorum:

Supernaut dedi ki...

Yeni adresin hayırlı olsun :) Eskilere dair birşey kalmasın demişsin ben de gideyim inceden o vakit, zaten kim kaldı eskilerden hauahua

Gene bir pesimizmler bir bunalımlar filan, askerde herşey bir değişik olur, sakın hataya düşüp yanlış yanlış şeyler düşünme. Ben neler neler yapmıştım benimkine... Hem de kısa dönemken !!! Orda insan çok değişik psikolojilere giriyor :/ O yüzden dişini sıkmaya devam pls :)

Smiley.. dedi ki...

sen artık antika oldun gidemezsin:d

şimdilik askerlik iyi gidiyor.daha bunalımlara girmedim.çünkü hergün konusabılıyoruz.bununda etkisi var tabi.askerlik anılarını yazsana sen:)

Supernaut dedi ki...

Konuşursunuz tabii, yedek subay değil mi sonuçta çok daha fazla imkanı(ayrıcalığı) vardır diye düşünüyorum kısa dönemlere göre...

Bi de bu bunalımlara girmemiş halinse... Girince yazma buralara pls, blog kaldırmaz :)

Askerlik anılarıma gelince, olmaz. Konuşursam Türkiye sallanır aheuahıehaı.

Katip dedi ki...

Artık eski bloguma yazmayacağım, yeni blogumdan devam edeceğim:

http://doyouknowhoim.blogspot.com

:)

Smiley.. dedi ki...

süpermannn biz ıspartadaki günleri özledik yaw.hiç aklıma gelmezdi o günelri arayacagım.burda sorumluluğu çok.nöbet tutuyo çoğu zaman uykusuz.ağır şartlar.bide stresli.bitecek inşallah.ahanda yazıyorum buraya.))

Sarı vosvos dedi ki...

Blogun baya bi büyümüş uzun zamandır uğramıyodum buralara yazın çok YORUMSUZ !