12.5.09

Hayallerim Magnum Bide Ben

Geçen gün Ekin in bloğunu gezerken mimlendiğimi gördüm.Sonradan bide baktım ki Hayalimbemolüm de mimlemiş beni.:) çok teşekkürler öncelikle.

Konumuz hayallerim imiş.
Hayal Dünyamda ne uçuk fikirler var bi bilsen..18 imde İstanbul'u fethedecektim, 20 de Romay ı bide ben yakacaktım, 30 umda süperwomen olacaktım, 40 ımda Dünya emrime amade olacak.Ama gel gör ki şu nankör hayat bana izin vermedi hayallerimi gerçekleştireyim.


Lisede bir zamanlar ingilizce öğretmeni olmayı hayal ederdim.Sonra öğretmenlikten vazgeçtim rehber olmaya karar verdim.O zamanlar bide asker olmayı çok isterdim.Hep bayanlar niye askere alınmaz? diye sorar dururdum kendi kendime.


Sonra en büyük hayalim İngiltereye gitmekti, şimdi de olduğu gibi.Hani Paris, Roma değilde nedense İngiltere.Gidemedim tabi.Ama hala bi ümidim var.Çünkü şirketimiz orda.Ve birgün ordakişirkete iş için gitmem gerektiğini söyleyecekler bana, önce kem-küm edicem, ama elbette bu hayalimi gerçekleştircem.


Araba hayalimi duymayan kalmadı zaten.Yakında araba resimleri falan çizmeye başlıycam.Hatta araba resmi baskılı tshirtler de giysem hiç fena olmayacak.


Araba yetmedi, bide kendime ait bi evin hayallerini kurmaya başladım.Evdeki bütün dekor, dizayn renk, desen vs. bana ait olan minnacık değil, tabiki de kocaman bi ev :)Bu evin bi bölümüne sevdiğim müzik aletlerini koyarım..Bi odaya bilgisayarımı, başka bi odaya kıyafetlerimi koyardım.Spor salonu da olurdu mutlaka.

Genelde sarmaşık gibi tutunduğum hayallerim de var, En yoğun en bunaltıcı anlarımda kurduğum.Yaşayamadığım şeyleri de hayallerimde yaşatırım.Mesela hep güzelleştirdiğim bi tarafım da sesimdir.bigün bir bakıyorum ki, sesim çok güzel oluyo ve bu güzelliği keşfediyolar.

Ve şuan ki hayallerimin bir diğeri de thy.


Zaman zaman oynadığım şans oyunlarında da çok hayal kurarım.İdda oynamaya kadar da gider belki bu.Ama maçlarla aram yok işte.Azcık bile Olsaydı iyi sallardım.
Yine bigün, bi bakıyorum ki lotodan trilyonlar çıkmış.Sevinçten uçuyorum.Şaşırıyorum ki napim okadar parayı.Sonra istediklerimi, araba, ev, evin dizaynı vs. herşeyi alıyorum yaptırıyorum.Nejla gibi burnum havada geziyorum.:) Çevremde hakkaten fakir sıkıntıda olanlara bacadan atıyorum paraları.Sabah bi uyanıyolar ev para dolu.
Bide şu evde olan, aileleri ile yaşayan, özel eğitime muhtaç tüm çocuklar için süper bi okul yaptırıyorum.Hemde yatılı.. bakamayacak durumda olan aileler için.sonra param kat kat daha artsın diye faiz vs. olaylarına giriyorum.ve hayallerimin peşinden daha çok koşuyorum.

Hayali bile güzel:)


Öldükten sonra da hatırlanabileceğim eserler bırakmak istiyorum.Mesela bir sanat eseri, akıllı bir çocuk, ya da heykelimi diktirmek.

Aslında ben varya Ölümsüz olmak istiyorum. :P

10 yorum:

khaos dedi ki...

Biliyorsun..
Hayallerin için dualarım hep seninle..

Sevgiler..

Smiley.. dedi ki...

Digital Kelebek... :biliyorum tombik yanaklım :)

Hayalbemol dedi ki...

Parasız da olmuyor, parayla da. Bir evin olsun KaRaMeL'cim, sonra bir araban olsun dünyayı dolaşacağın ve bir eserin olsun ölümsüz, hayat ölümlü, sen ölümsüz olasın. Gözlere gelmeyesin ;) Sevgiler...

Smiley.. dedi ki...

Hayalbemol...:amin cnm..ama okadar şeyim olsa kesin göze gelirim.:)

İnsan herşeye sahip olmalı mutlaka ama herşey dozunda olmak şartıyla.Parada da öyle.çok para gören nejla gibi oluyo sonra:D dimi ama!!

Adsız dedi ki...

EĞER KIŞ AYI OLSAYDI HAYALLERİNİ YAK KENDİNİ ISIT DERDİM AMA MAALESEF HAZİRANDAYIIIZ GÜLÜM

cafemis dedi ki...

ıyıaksamlar arkadasım,sevgıler

cafemis dedi ki...

ıyıaksamlar arkadasım,sevgıler

Smiley.. dedi ki...

cafemis...:iyi akşamlar cafemis .hoşgeldin:)

Kadına Dair Herşey dedi ki...

merhaba arkadasım,gunun dunden guzel gecsın,hayallerın ıcın gec kalmıs sayılmazsın,umarım bır gun fırsatını bulursun gerceklestırmek ıcın,sevgıler bıraktım akdenızden kucak dolusu...

Kadına Dair Herşey dedi ki...

merhaba arkadasım,gunun dunden guzel gecsın,hayallerın ıcın gec kalmıs sayılmazsın,umarım bır gun fırsatını bulursun gerceklestırmek ıcın,sevgıler bıraktım akdenızden kucak dolusu...