20.1.09

(u) umutlu hayatlar


Yol yakınken gurur murur demeden içinden gelen her şeyi yapman gerek bu hayatta, kaybetmemek için her yolu denemek...denemelı ki ileride 'keşke' dememeli.ve biliyorum hayattaki en kötü şeylerden biri de bu cümle işte.küçük sıyrıklar ölümcül darbelere dönüşür bir süre sonra...!!!sevgi,gururdan daha önemli bence!!!

HAYATINIZA KAÇ TANE DOST GİRDİ? KAÇ KİŞİ SİZİ UMURSAMADAN TERK ETTİ BUNU BİLİYORMUSUNUZ ? YADA ŞU AN KİM SİZİ TERK ETME PLANLARI KURUYOR?
OYSA NE GÜZELDıR...Sudan bir sebeple küstügünüz arkadaşınızla barışmanız..sabah uyanınca burnunuza gelen sıcak ekmek kokusu..buzz gibi havada elinize verılen sıcacık çay..yepyeni bir aşk ın başlaması..Tuttuğunuz takımın ezeli rakibini yenmesi... En önemlisi de,nefes almak, konuşmak, duymak, yürümek, görmek,anlamak..Ne Güzeldir.
Mutluluk, acı, yanlızlık,aşk, üzüntü,annelik, babalık, zenginlik , delilik, sorumluluk..biraz acı biraz hüzün,karamsarlık,durgunluk.benim hayata bakış açım işte bu..içmek serbest..ama zarar vermemek şartıyla hiçkimseye..

Hayata inat Hayatı seviyorum..Genç ve hürken hayatı en iyi şekilde yaşamalıyım.
YAŞAMALIYIZ..Kimbilir belki dünyayı bile değistirebilirim.DEĞİŞTİREBİLİRİZ :P:P

3 yorum:

os dedi ki...

bir yere kadar yapıyorsun böyle, elbet umudunu kıran birisi çıkıyor karşına

Smiley.. dedi ki...

Evet haklısın.
ve umudun kırık hayata devam etmek zorunda kalıyosun.yeni umutlarla...
yinede umudunu yitirmemen dileğimle.

çok@şık dedi ki...

'' sevgi gururdan daha ÖNEMLİDİR bence'' hatırlatırım sana :)